Waarom kies je
voor Personal Training?


Met POWER! Personal Training by Laura werk je effectief aan jouw persoonlijke doelen. Easy!Waarom zelfdiscipline zo lastig is!Samenwerken brengt Power!


Landgoed Hotel
De Wilmersberg

Boek je een kamer bij Landgoed Hotel De Wilmersberg, en wil je tijdens je verblijf lekker trainen? Dat kan. Laura werkt samen met dit gerenommeerde hotel en biedt personal training op locatie!


Pro-Corpus

Laura geeft ook trainingen bij Pro-Corpus; dé gezondheidsorganisatie voor gezondheid en vitaliteit. En met de combi training én aandacht voor je gezondheid werk je aan een topconditie.


TeamFsyio

Wil je nog sterker worden na je behandeling van de fysiotherapeut? Door de combinatie van de expertise van de fysiotherapeut en (medical) personal training zorgen wij er samen voor dat jij je weer vol power voelt! Dit kan in de vorm van groepslessen en 1-op-1 training! Wil je graag eens komen kijken? Laat het ons weten, je bent van harte welkom.

Laura
zoekt partners

Samenwerken biedt nieuwe mogelijkheden. Zoek jij een manier om personal training in te zetten voor jouw klanten of gasten? Neem contact op met Laura. Samenwerken geeft POWER!


Meest gestelde vragen over onze Power Training!


1Waarom Personal Training?
Personal training is een van de meest effectieve trainingsmethode. Persoonlijke aandacht, veel verschillende oefeningen, het uitvoeren van de correcte houding en het op een effectieve manier behalen van jouw doelen.
2Hoeveel kost het?
Er wordt vaak gezegd dat Personal Training heel duur is, maar zie het als een investering in jezelf. Je wordt in een bepaalde periode begeleid naar een gezondere levensstijl, waar je de rest van je leven mee verder kunt. Je leert veel over voeding en over het trainen zelf en het correct uitvoeren van verschillende oefeningen.
3Waarom kiezen voor Personal Training en niet voor hulp in een sportschool?
Een goede personal trainer heeft kennis en ervaring en is niet vergelijkbaar met een fitness trainer in een sportschool. Met een personal trainer ben je écht alleen met jou doelen bezig. Ook met voeding. Een personal trainer is gecertificeerd en is op basis van de kennis en ervaring in staat om een afgemeten persoonlijk trainingsschema te maken, afgestemd op jouw doelen. Een personal trainer neemt de tijd voor je en is een specialist in het vak! Veelal geven sportscholen je een standaard trainingsprogramma, dat identiek is aan iedereen die start met sporten, ongeacht zijn/haar leeftijd, gewicht, blessures enz.
4Ik heb geen tijd!
Vergeef me, maar dit is de grootste smoes die er bestaat. Waarom heb jij geen tijd om te sporten en al die andere mensen wel? Ben jij drukker dan ieder ander? Personal training is op elk moment van de dag in te plannen, zowel ’s ochtends heel vroeg als ’s avonds. Geloof het of niet, tijd kun je maken. Ook als je 4 kinderen hebt, alleenstaande moeder bent, een heel huishouden moet runnen en daarbij nog een fulltime baan hebt. Wil je weten hoe? Neem contact met me op!
5Krijg ik spierpijn?
Grote kans van wel! De meeste mensen voelen het vooral de eerste periode dat je traint. En je weet het maar al te goed: dag 1 na je training is erg, maar de 2e dag is heftig! De eerste dag na je workout, repareert je lichaam de spieren. Dan wordt er voor gezorgd dat er meer bloed door je spieren stroomt voor sneller herstel. De genezing komt ongeveer 1 dag later op gang, waarbij hij rond 48 uur op zijn hoogtepunt is: dat verklaart de heftige spierpijn op de 2e dag.
6Ik heb een blessure, kan ik trainen?
Zeker kan dat! Sterker nog: ik heb verschillende samenwerkingen met fysiotherapeuten. Op deze manier kunnen we een programma voor jou maken, helemaal rekening houdende met jouw blessure en hoe je hier op een effectieve manier van af komt (en niet meer terug krijgt).
7Hoe kan ik mijn doel bereiken?
Je doel bereik je samen met mij. Ik ondersteun je tijdens het hele proces. Het belangrijkste is dat jij discipline genoeg hebt (en de WIL om het te doen) om het vol te houden. You don’t HAVE the willpower, you will FIND one!
8Wat doe je precies in een Personal Training sessie?
Ik begin met een intake + een intake training. Bij de intake beantwoord je enkele vragen m.bt. jouw gezondheid en jouw sportverleden en evt. blessures, zodat we op een veilige manier kunnen trainen. Vervolgens neem ik een intake training af. Deze bestaat uit enkele oefeningen, waardoor ik inzage krijg in hoe jij beweegt. Aan de hand daarvan kan ik een op maat gemaakt trainingsschema maken voor jou. Wat ik vervolgens vanaf de eerste training doe, is heel verschillend. Ik geef gefaseerd trainingen, dit houdt in dat ik een schema maak aan de hand van jouw doelen en hoe getraind jij bent. Ik bouw rustig op zodat je kunt voelen wat de training met je lichaam doet. Elke training is anders!
9Ben je flexibel in tijdstippen en locatie?
Ja zeker, flexibiliteit is heel belangrijk, vooral in deze drukke maatschappij waar we in leven. Ik heb 2 locaties, in Enschede en in Oldenzaal. Mocht je zelf een fitnessruimte hebben bij je thuis, kan ik daar uiteraard ook komen!
10Wat moet ik meenemen?
Een handdoek, een bidon met water, goed schoeisel en goede sportkleding is erg belangrijk! En een goed humeur ☺
11Begeleid je ook in voeding?
Ik begeleid ook in voeding, samen met het afgestemde trainingsprogramma, geef ik je ook voedingsadviezen. Ik ga je niet vertellen wat je moet eten en wat je niet mag eten. Ik wil er namelijk voor zorgen dat jij voor jezelf een manier vindt om op een bewuste en gezonde manier met jouw voeding bezig te zijn. Eentje die je de rest van je leven kunt aanhouden.
12Ik vind het te duur, zijn er nog andere mogelijkheden?
Ik heb nog veel meer andere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld in een groepje trainen, dan dalen de kosten per persoon al enorm. Ook is een trainingsschema/voedingsschema apart ook mogelijk om af te nemen. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met me op.
13Ik heb nog een andere vraag die hier niet tussen staat, hoe kan ik het beste contact opnemen?
Alle vragen zijn welkom! Je kunt mij via de contactpagina een mail sturen. Ik probeer altijd zo spoedig mogelijk te antwoorden.